Complexe kunststof oplossingen

Van innoveren tot optimaliseren, al 25 jaar!

Plastics Engineering Course

Pezy Group biedt een cursus aan voor iedereen die werkzaam is in de productontwikkeling en zich wil specialiseren of meer wil weten over het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kunststof onderdelen voor consumentenproducten.
De cursus kunststoftechniek wordt gegeven door onze vooraanstaande kunststofspecialisten. Zij behandelen materialen, productie, matrijzen en productontwerp samen met veel praktische tips en tricks. Op de laatste dag faciliteren we ook een hands-on ervaring met kunststoffen in onze volledig uitgeruste kunststof toolshop, de Pilot Factory Plastics, in Groningen.
Ben je geïnteresseerd en wil je de cursus kunststoftechniek volgen, schrijf je dan hier in. Wij brengen u dan op de hoogte van de komende cursusdata.

Schrijf je nu in

Kunststof ontwikkel expert

Optimaal toepassen

Wilt u een mooier, slimmer, duurzamer of kosten effectiever product? Bij Pezy Group werken wij aan vernieuwende oplossingen, met name op het gebied van complexe kunststof producten. Met alle expertises onder een dak; design, engineering, rapid tooling en spuitgieten kunnen we uw productontwikkeling versnellen. Kennis over kunststof zit in ons DNA en daarmee verrassen we u graag!

Neem contact op

Cases in complexe kunststof oplossingen

Pezy Pilot Factory

Een kunststof ‘kennis fabriek’

De kennis van onze pilot factory speelt een belangrijke rol in ons ontwikkelproces. In-house maken we wat we bedenken en testen de oplossingen op resultaat en kwaliteit. Zo hebben we uitgebreide kennis ontwikkeld waarmee we slimmer en sneller kunnen ontwikkelen. Zoekt u een efficiënter ontwerpproces en slimme kunststof toepassingen?

Vertel me meer

Top