Interim specialisten

Groei met onze ervaren specialisten

Ervaren en vindingrijk

Interim professionals Pezy Group

Flexibele schil

Pezy Group levert al meer dan 25 jaar interim-specialisten aan een selecte groep opdrachtgevers. Wij leveren een verregaande service in het beschikbaar stellen van een flexibele schil specialisten die direct inzetbaar zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken onze interim professionals over alle benodigde kennis om uw team bij te staan tijdens tijdelijke, langdurige of complexe projecten. Zo kunt u uw team snel weer aanvullen voor nieuwe opdrachten of andere uitdagingen. Samen met u bepalen we welke competenties de interim professionals mee moeten brengen om uw team op een kwalitatieve manier aan te vullen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij een goed begrip hebben van uw cultuur, systemen en methodieken. Op deze manier hebben wij een maximale toegevoegde waarde voor uw organisatie en uw ontwikkelprojecten.

Ontdek de mogelijkheden

Specialisten op locatie

Vestigingen door heel Nederland

Met vestigingen in Groningen, Eindhoven en Houten zijn onze interim specialisten verspreid over heel Nederland. Uiteraard zijn we bereid om ook buiten deze regio’s te reizen. Dit zorgt ervoor dat onze engineers en productontwikkelaars vrijwel overal in het land inzetbaar zijn. Ook wanneer u meerdere vestigingen in Nederland heeft, kunnen we voor meerdere kantoren een gepaste interim professional vinden. Uiteraard zoeken we naar de meest optimale oplossing voor beide partijen.

Interim professionals Pezy Group

Een aanvulling op uw team

Specialisten op medior, senior en management niveau

Heeft u op korte termijn een invulling nodig van de benodigde extra uren voor uw productontwikkeling of een specialist die u uit de brand helpt? De interim professionals van Pezy Group zijn beschikbaar om u en uw team te ondersteunen. U kunt bij ons terecht voor uitstekende tijdelijke specialisten op medior, senior en management niveau. Samen zoeken we naar de geschikte match voor uw bedrijf en het betreffende project. Ons team kan zich door jarenlange ervaring op het gebied van productontwikkeling snel inlezen in lopende projecten en vlot een frisse blik bieden. Hierdoor zijn wij snel van belangrijke waarde worden binnen uw team.

Inhuren technisch personeel

Snel inzetbare technici

Het snel vinden van geschikt personeel kan een uitdaging zijn. Pezy Group kan ook op korte termijn de benodigde kennis en kunde leveren. Doordat een sollicitatieprocedure over het algemeen veel tijd in beslag neemt, is het inhuren van een interim professional een stuk sneller dan het inhuren van een tijdelijke medewerker. Daarnaast weet u bij het inhuren van een interim professional van Pezy Group snel waar u aan toe bent. Voordat de interim professional aan de opdracht begint, zijn er al afspraken gemaakt over de duur en de kosten van de opdracht. Op deze manier beschikt u over voldoende personeel om opdrachten aan te nemen, deadlines te behalen, loopt u geen omzet mis en gaan uw dagelijkse werkzaamheden gewoon door. Met onze hands-on aanpak en specialistische kennis zijn de interim-specialisten van Pezy Group een goede aanvulling op uw team. Dit biedt u bovendien een mooie overbruggingsperiode om een project af te ronden of om de perfecte kandidaat voor de functie te vinden.

Wij hebben veel praktijkkennis in huis, die we graag delen met onze partners. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over de inzet van onze interim professionals voor uw project? Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina.

Neem contact op

Top