Interim specialisten

Groei met onze ervaren specialisten

Ervaren en vindingrijk

Interim professionals Pezy Group

Flexibele schil

Pezy Group levert al meer dan 25 jaar interim specialisten aan een selecte groep opdrachtgevers. Wij leveren een verregaande service in het op peil houden van uw direct inzetbare flexibele schil van specialisten. Door onze jarenlange ervaring hebben onze interim professionals alle benodigde kennis in huis om uw team bij te staan tijdens tijdelijke of complexe projecten. Hierdoor kunt u uw team snel aanvullen voor nieuwe opdrachten. We stellen graag samen met u vast welke competenties de interim professionals mee moeten brengen om uw team op een kwalitatieve manier aan te kunnen vullen. Daarnaast zorgen we ervoor dat we uw cultuur en werksystemen goed begrijpen. Zo hebben we een maximale toegevoegde waarde voor uw organisatie en uw ontwikkelprojecten.

Ontdek de mogelijkheden

Specialisten op locatie

Vestigingen door heel Nederland

Met vestigingen in Groningen, Eindhoven en Houten zijn onze interim specialisten verspreid over heel Nederland. Uiteraard zijn we bereid om ook buiten deze regio’s te reizen. Dit zorgt ervoor dat onze engineers en productontwikkelaars vrijwel overal in het land inzetbaar zijn. Ook wanneer u meerdere vestigingen in Nederland heeft, kunnen we voor meerdere kantoren een gepaste interim professional vinden. Uiteraard zoeken we naar de meest optimale oplossing voor beide partijen.

Interim professionals Pezy Group

Een aanvulling op uw team

Product Developers

Specialisten op medior, senior en management niveau

Heeft u op korte termijn behoefte aan extra uren op het gebied van productontwikkeling? De interim professionals van Pezy Group op korte termijn beschikbaar om u en uw team te ondersteunen. Bij ons kunt u terecht voor goede tijdelijke specialisten op medior, senior en management niveau. Samen zoeken we naar de geschikte match voor uw bedrijf én het project waar aan gewerkt wordt. Hierdoor zorgen we ervoor dat er een optimale match is. Ons team kan zich door jarenlange ervaring op het gebied van productontwikkeling zich snel inlezen in lopende projecten, en kijkt met een frisse blik naar een project. Hierdoor zijn we in korte tijd van vaste waarde binnen uw team.

Inhuren technisch personeel

Snel inzetbare technici

Het kan een uitdaging zijn om snel geschikt personeel te vinden. Ook op korte termijn zorgt Pezy Group voor de benodigde kennis en kunde. Het inhuren van een interimmer gaat over het algemeen een stuk sneller dan het aannemen van een tijdelijke kracht. Een sollicitatieprocedure neemt over het algemeen veel tijd in beslag. Bij de inhuur van een interim professional van Pezy Group weet u snel waar u aan toe bent. Voordat de interim professional aan de opdracht begint, worden er al afspraken gemaakt over de duur van de opdracht en de kosten. Vervolgens Op deze manier heeft u genoeg personeel tot uw beschikking om opdrachten aan te kunnen nemen, loopt u geen omzet mis, en lopen de dagelijkse werkzaamheden gewoon door. Onze interim specialisten zijn door hun hands-on benadering en specialistische kennis een goede toevoeging aan uw team. Daarnaast biedt dit een mooie overbruggingsperiode om de perfecte kandidaat voor de functie te vinden.

We hebben veel praktische kennis in huis, en delen deze graag met onze partners. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over de inzet van onze interim professionals voor uw project? Bel ons of neem contact op door middel van het contactformulier op onze contactpagina.

Neem contact op

Productontwikkeling
Top