Healthtech Product Development

Van idee tot serieproductie

Project Management

Productontwikkeling voor gezondheidsproducten kan overweldigend zijn door de uitdagende regelgeving. Wij weten hoe we moeten werken met veiligheidsnormen en voorschriften zoals de MDR, ISO13485 en meer. Onze ervaren projectmanagers kunnen het hele proces van idee tot industrialisatie beheren. We hebben veel multinationals en startups ondersteund om het daadwerkelijk tot een marktintroductie te brengen.

Boek een intake

User-Centered Design

Met ons doel om een betere toekomst te creëren, hebben we veel producten ontworpen en ontwikkeld voor gehandicaptenzorg, smart care en medische hulpmiddelen. Gebruikerscomfort en naadloze bruikbaarheid zijn belangrijke drijfveren. Het ontwerpen van haalbare concepten en demonstratieprototypes die er echt uitzien en werken is onze kracht. Zo kunt u uw propositie valideren voordat we de ontwikkeling voor productie starten.

Plastics Engineering

Onze expertise in complexe kunststofoplossingen is de reden waarom veel klanten naar ons komen. We hebben ervaring met engineering voor moeilijke omgevingsomstandigheden. Met onze in-house toolshop in Groningen zijn we in staat om (spuitgegoten) prototypes en kleine series te maken. Deze in-house feedback zorgt voor een snellere ontwikkeling en een uitstekende kwaliteit van engineering.

Cases in Healthtech Product Development

Startups & Ventures

Wij zijn een co-creatie partner voor de ontwikkeling van nieuwe hardware producten bestemd voor serieproductie. Voorbeelden van startups waarmee we samenwerken zijn: Hable, Revolve Air en Braster. In sommige gevallen bekijken we speciale manieren om samen te werken en eventueel te ondernemen met spraakmakende startups & scaleups.

Neem contact op

 

Top