Hoe wij werken

Verbind expertises, vereenvoudig het proces

Markten

Versnellen van productontwikkeling door een integrale aanpak

Heeft u een product dat u in een kortere tijd naar de markt wilt brengen? Hoe ga je effectief van concept naar productie? Een kortere doorlooptijd wordt bereikt met het goed starten en het sturen van de juiste disciplines. Door de focus te leggen op het snel creëren van eerste prototypes creëren we sneller inzicht in haalbare oplossingen. Ontwikkeling en productie in sync.

Ook versnellen?

Productontwikkeling versnellen

MVP - Minimum Viable Product

Productontwikkeling

Ontwerp, maak en test

Wilt u in een vroeg stadium weten of uw product aanslaat bij de consument, functioneel goed werkt of gebruiksvriendelijk is? MVP’s, oftewel eerste werkende ‘looks like real’ prototypes helpen u om met gebruikers te testen of uw concept aansluit op een behoefte en vraag. Wilt u beter inzicht in uw concept? Wij versnellen uw ontwikkelproces!

Aan de slag!

Testen en simuleren

Of er nu eerste product dummies, CAD simulaties of sterkte testen nodig zijn om ontwerpbeslissingen te maken, we passen het intensief toe in de diverse projectstadia. Bedenken – maken – testen brengt veel inzicht en is al 25 jaar de basis van ons werk.

Smart productontwikkeling

Functioneel en gebruiksvriendelijk

Complexiteit in de hand

Producten waar gebruiksgemak, connectiviteit en een diversiteit aan functies in samenkomen vragen om een helder proces en grip op de totale product architectuur. Of het nu gaat om het ontwerp van hypermoderne verpakkingsmachines of de smart watersensoren voor de landbouw. Met de juiste tools ontwikkelen we de producthardware, functies en en het gebruik in de totaal oplossing die u zoekt.

Meer weten?

Top