MENU

Project Manager

Pezy Group. Ooit begonnen als studentenbedrijf, nu een toonaangevend bedrijf in Nederland op het gebied van productontwikkeling. Al sinds onze oprichting in 1995 hebben we maar één doel voor ogen en dat is samen met onze klanten de nieuwste consumentenproducten ontwikkelen waarbij passie, meesterschap en daadkracht centraal staan. Een plek waar gepassioneerde vakmensen samenwerken om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Een aantal producten waar we trots op zijn om aan meegewerkt te hebben, staan hieronder afgebeeld;

Pezy Group wil een topwerkgever zijn waar vakkennis, de menselijke maat en vriendschap zichtbaar is. Naast de gezamenlijke fascinatie voor ons vakgebied en complexe vraagstukken, vinden we authenticiteit en fijn samenwerken minstens zo belangrijk om tot een succesvol resultaat te komen.

In verband met uitbreiding en verdere ontwikkeling van onze ambities zijn wij op zoek naar een:

Project Manager

Locatie Groningen

Wij zoeken een gedreven en ervaren project manager die een achtergrond heeft als industrieel productontwikkelaar. Wil jij samen met ons team wereldbekende, betekenisvolle en goed ontworpen consumentenproducten ontwikkelen? Dan zou deze functie een prachtige vervolgstap in je carrière kunnen zijn!

Wat doe je vooral in jouw nieuwe functie?

 • Je overlegt met onze opdrachtgevers over hun ideeën en verwachtingen.
 • Je stelt projectplannen op.
 • Je zorgt er samen met het projectteam voor dat projectplannen worden omgezet naar aantrekkelijke en technisch haalbare productontwerpen.
 • Je leidt projectteams die mechanische producten ontwikkelen, al dan niet in kunststof, die doorgaans veel technische onzekerheden en interfaces bevatten.
 • Afhankelijk van de aard van het product stuur je ook de ontwikkeling van software en elektronica aan, huur je toeleveranciers in en stuurt deze aan.
 • Binnen de kaders van het projectplan neem je zelfstandig beslissingen en houdt de account manager op de hoogte van de klantcommunicatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor tevreden klanten, tevreden collega’s en gezonde projectwinsten.

Aantal uren / dagen per week?

Wij zijn op zoek naar een collega (M/V) voor minstens 36 uur in de week, verdeeld over vijf dagen.

Welke ervaring en opleiding vinden wij belangrijk voor deze functie?

 • Het is een noodzakelijke voorwaarde dat je ervaring hebt in:
  • het managen van diverse grote projecten tegelijkertijd;
  • het leiden van projecten met min 10 collega’s, toeleveranciers en partners;
  • projecten met een technisch-inhoudelijke complexiteit en multidisciplinair karakter;
  • projecten die van idee tot product gaan.
 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding werktuigbouwkunde of industrieel ontwerpen en je hebt je werkervaring opgedaan in de wereld van industriële productontwikkeling.
 • Naast minimaal zeven jaar relevante ervaring en (project)leidinggevende capaciteiten beschik je over coachende kwaliteiten om het team naar een hoger plan te tillen.
 • Je bent een besluitvaardige, enthousiasmerende doorzetter met een gezonde dosis overtuigingskracht en humor. Een echte kartrekker, die gecreëerde verwachtingen waarmaakt.
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels zijn een vereiste, evenals een ondernemende, klantgerichte en commerciële houding.

Wat bieden wij?

 • Een leuke en dynamische werksfeer binnen een hecht bedrijf.
 • Veel ruimte voor initiatief, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een werkomgeving met ruimte voor technische ontwikkeling en creativiteit.
 • Samenwerken in een bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en collega’s met een brede horizon en een open mind.

Solliciteer

Kan je niet wachten om te beginnen? Verstuur dan je sollicitatie naar het mailadres career@pezygroup.recruitee.com. Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marieke van Well per mail.

 1. Solliciteer: Heb je gesolliciteerd? Fijn! We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 2. Eerste gesprek: Je komt bij ons op gesprek zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.
 3. Tweede gesprek: Je komt nog een keer bij ons op gesprek omdat we graag willen dat andere collega’s je ook kunnen leren kennen. Ook gaan we in dit gesprek na of je de expertise hebt die we zoeken en of je in het team past.
 4. Job offer: We doen je een aanbod en nodigen je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek zodat je antwoord krijgt op de vragen die je nog over zijn.
 5. In dienst: Welkom bij Pezy Group!

Lead Product Engineer

Pezy Group. Ooit begonnen als studentenbedrijf, nu een toonaangevend bedrijf in Nederland op het gebied van productontwikkeling. Al sinds onze oprichting in 1995 hebben we maar één doel voor ogen en dat is samen met onze klanten de nieuwste consumentenproducten ontwikkelen waarbij passie, meesterschap en daadkracht centraal staan. Een plek waar gepassioneerde vakmensen samenwerken om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Een aantal producten waar we trots op zijn, om aan meegewerkt te hebben, staan hieronder afgebeeld;

Pezy Group wil een topwerkgever zijn waar vakkennis, de menselijke maat en vriendschap zichtbaar is. Naast de gezamenlijke fascinatie voor ons vakgebied en complexe vraagstukken, vinden we authenticiteit en fijn samenwerken minstens zo belangrijk om tot een succesvol resultaat te komen.

In verband met uitbreiding en verdere ontwikkeling van onze ambities zijn wij altijd op zoek naar een:

Lead Product Engineer

Locatie Amsterdam, Eindhoven, Groningen & Houten

Ben jij een ervaren industrieel productontwikkelaar en werk je graag samen met gedreven collega’s aan uitdagende en afwisselende ontwikkelprojecten? Dan zou de functie van Lead Product Engineer bij Pezy Group een mooie vervolgstap in je carrière kunnen zijn.

Wat doe je vooral in jouw nieuwe functie?

 • Je ontwikkelt concepten en bewijst technische werkingsprincipes door middel van marktproposities en functionele demonstrators. Je vertaalt deze concepten vervolgens naar producten die in kleine series of in massa gemaakt kunnen worden en zorgt voor product- en productievrijgave;
 • Je leidt projecten en stuurt een multidisciplinair team van 3 á 5 FTE aan (design, mechanica, elektronica etc.), zowel intern als extern;
 • Je draagt zorg voor het toepassen van de ontwikkel- en projectmanagementtools. Je hebt een voorbeeldrol in de toepassing van deze tools en bent ervoor verantwoordelijk dat de tools worden toegepast en op de juiste manier worden gebruikt;
 • Je schrijft offertes, brengt deze uit en volgt deze op;
 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het voeren van een projectadministratie, de voortgangsbewaking en voor het tijdig signaleren van afwijkingen en het nemen van corrigerende maatregelen;
 • Je bent verantwoordelijk voor hetgeen wordt uitbesteed of ingekocht.

Aantal uren / dagen per week?

Wij zijn op zoek naar een collega m/v voor minstens 36 uur per week, verdeeld over vijf dagen.

Welke eigenschappen vinden wij belangrijk voor deze functie?

 • Je hebt een intrinsieke drijfveer om projecten technisch en commercieel succesvol af te ronden;
 • Je bent in staat om in klantgesprekken vragen te herkennen en te genereren. Je spreekt op het niveau van R&D managers van grote bedrijven en multinationals;
 • Je bent ondernemend van aard en draagt op positieve wijze bij aan de bedrijfscultuur;
 • Je bent energiek, enthousiast, leergierig, denkt en in mogelijkheden;
 • Je bent proactief, nauwkeurig, resultaatgericht en beschikt over een sterk analytisch vermogen.

Welke ervaring en opleiding vinden wij belangrijk voor deze functie?

 • Je hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van (complexe) mechanische oplossingen, al dan niet in kunststof, bent bedreven in het gebruik van geavanceerde 3D CAD software (NX en/of Creo) en beschikt over ervaring in het aansturen van een team;
 • Je beschikt over een HBO of WO diploma op het gebied van werktuigbouwkunde, industrieel ontwerpen of vergelijkbaar;
 • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring als productontwikkelaar en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een leuke en dynamische werksfeer binnen een hecht bedrijf;
 • Veel ruimte voor initiatief, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling;
 • Inspiratie-avonden, personeelsuitjes en een werkomgeving waarin de menselijke maat zichtbaar is;
 • Samenwerken in een bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en collega’s met een brede horizon en een open mind.

Solliciteer

Kan je niet wachten om te beginnen? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar het mailadres career@pezygroup.recruitee.com. Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marieke van Well per mail.

 1. Solliciteer: Heb je gesolliciteerd? Leuk! We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 2. Eerste gesprek: Je komt gezellig bij ons op gesprek zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.
 3. Tweede gesprek: Je komt nog een keer bij ons op gesprek omdat we graag willen dat andere collega’s je ook kunnen leren kennen. Ook gaan we in dit gesprek na of je de expertise hebt die we zoeken en of je in het team past.
 4. Job offer: We doen je een aanbod en nodigen je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek zodat je antwoord krijgt op de vragen die je nog over zijn.
 5. In dienst: Even een krabbeltje en klaar. Welkom bij Pezy Group!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Senior Product Developer

Pezy Group. Ooit begonnen als studentenbedrijf, nu een toonaangevend bedrijf in Nederland op het gebied van productontwikkeling. Al sinds onze oprichting in 1995 hebben we maar één doel voor ogen en dat is samen met onze klanten de nieuwste consumentenproducten ontwikkelen waarbij passie, meesterschap en daadkracht centraal staan. Een plek waar gepassioneerde vakmensen samenwerken om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Een aantal producten waar we trots op zijn om aan meegewerkt te hebben, staan hieronder afgebeeld;

Pezy Group wil een topwerkgever zijn waar vakkennis, de menselijke maat en vriendschap zichtbaar is. Naast de gezamenlijke fascinatie voor ons vakgebied en complexe vraagstukken, vinden we authenticiteit en fijn samenwerken minstens zo belangrijk om tot een succesvol resultaat te komen.

In verband met uitbreiding en verdere ontwikkeling van onze ambities zijn wij altijd op zoek naar een:

Senior Product Developer

Locatie Amsterdam, Eindhoven, Groningen & Houten

Ben jij een ervaren industrieel ontwerper of productontwikkelaar en werk je graag samen met gepassioneerde collega’s aan uitdagende en afwisselende ontwikkelprojecten?  En wil je werken in een omgeving waar vriendschap zichtbaar is en waar informaliteit en vrijheid voorop staan? Dan is de functie van Senior Product Developer bij Pezy Group écht iets voor jou!

Wat doe je vooral in jouw nieuwe functie?

Als Senior Product Developer…

 • Ontwikkel je concepten en toont functies aan door middel van marktproposities en functionele demonstrators. Je vertaalt deze concepten vervolgens naar producten die in kleine series of in massa gemaakt kunnen worden;
 • Leid je (deel)projecten en werk je samen met een team van constructeurs, ontwikkelaars en manufacturers, zowel intern als extern;
 • Voer je kleine projecten zelfstandig uit;
 • Zet je klantvragen om naar een projectplan en zet hierbij de opdrachtomschrijving helder uiteen in deliverables, kostenraming en planning;
 • Besteed je eventuele deelopdrachten, diensten en/of goederen uit aan een externe partij;
 • Ben je verantwoordelijk voor het voeren van een projectadministratie om de voortgang te kunnen bewaken, tijdig afwijkingen te signaleren en corrigerende maatregelen te (laten) nemen of voor te stellen.

Aantal uren / dagen per week?

Wij zijn op zoek naar een collega (M/V) voor minstens 36 uur in de week, verdeeld over vijf dagen.

Welke ervaring en opleiding vinden wij belangrijk voor deze functie?

 • Je hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van (complexe) mechanische oplossingen, al dan niet in kunststof;
 • Je hebt affiniteit met consumentenproducten, B2C, B2B
 • Je bent gesprekspartner m.b.t. meerdere disciplines (mechanica, elektronica, informatica);
 • Je hebt kennis van, en ervaring met relevante ontwikkeltools (bij voorkeur Creo en/of SolidWorks);
 • Je hebt een HBO of WO diploma op het gebied van werktuigbouwkunde, industrieel ontwerpen of soortgelijk (IO, IPO, WTB);
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als productontwikkelaar;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Een leuke en dynamische werksfeer binnen een hecht bedrijf;
 • Veel ruimte voor initiatief, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een werkomgeving met ruimte voor technische ontwikkeling en creativiteit;
 • Samenwerken in een bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en collega’s met een brede horizon en een open mind.

Solliciteer

Kan je niet wachten om te beginnen? Verstuur dan je sollicitatie naar het mailadres career@pezygroup.recruitee.com. Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marieke van Well per mail.

 1. Solliciteer: Heb je gesolliciteerd? Fijn! We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 2. Eerste gesprek: Je komt bij ons op gesprek zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.
 3. Tweede gesprek: Je komt nog een keer bij ons op gesprek omdat we graag willen dat andere collega’s je ook kunnen leren kennen. Ook gaan we in dit gesprek na of je de expertise hebt die we zoeken en of je in het team past.
 4. Job offer: We doen je een aanbod en nodigen je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek zodat je antwoord krijgt op de vragen die je nog over zijn.
 5. In dienst: Welkom bij Pezy Group!

Lead Engineer Electronics

Ben jij een ervaren lead engineer en werk je graag samen met gepassioneerde collega’s aan uitdagende en afwisselende ontwikkelprojecten?

Wij willen ons competentieprofiel verbreden en aangezien de wereld gek is op smart products, zijn wij dat ook! Daarom zijn wij op zoek naar onze eerste Lead Engineer Electronics die dit een uitdaging vindt.

Pezy Group
Ooit begonnen als studentenbedrijf, nu een toonaangevend bedrijf in Nederland op het gebied van productontwikkeling. Al sinds onze oprichting in 1995 hebben we maar één doel voor ogen en dat is samen met onze klanten de nieuwste consumentenproducten ontwikkelen waarbij passie, meesterschap en daadkracht centraal staan. Een plek waar gepassioneerde vakmensen samenwerken om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Een aantal producten waar we trots op zijn om aan meegewerkt te hebben staan hieronder afgebeeld;

Pezy Group wil een topwerkgever zijn waar vakkennis, de menselijke maat en vriendschap zichtbaar is. Naast de gezamenlijke fascinatie voor ons vakgebied en complexe vraagstukken, vinden we authenticiteit en fijn samenwerken minstens zo belangrijk om tot een succesvol resultaat te komen.

Wat doe je vooral in deze functie?

 • Het opzetten van de elektronica architectuur;
 • Je vertaalt klantbehoeften naar functionele vereisten;
 • Je begeleidt een multidisciplinair team van 3 á 5 FTE (design, mechanica, elektronica etc.);
 • Jij bent de persoon die het werk, dat door derde elektronica partners voor ons wordt gedaan, reviewed en aanstuurt;
 • Je ondersteunt bij het uitbrengen van offertes als onze expert;
 • Je helpt mee aan het ontwikkelen van de electronics competenties, functional models, prototypes en pre-series productie;
 • Jij zet onze testplannen op en voert deze ook uit;
 • Je doet een stuk documentatie, maar gelukkig zijn wij daar niet in doorgeslagen.

Welke ervaring en opleiding vinden wij belangrijk voor deze functie?

 • Ervaring met het ontwerpen van oplossingen in zowel hardware als embedded software;
 • Meer dan 5 jaar relevante werkervaring, 2 jaar als lead engineer of solution architect;
 • Ervaring met draadloze technologieën zoals WiFi, Bluetooth, Zigbee en RFID;
 • Kennis van communicatieprotocollen zoals UART, RS 485, SPI, I2C, CAN-bus;
 • Ervaring met sensoren en compacte integratie van elektronica;
 • Je hebt een BSc of MSc opleiding afgerond, of vergelijkbaar;
 • Vloeiend in het Engels in woord en schrift.

Welke eigenschappen vinden wij belangrijk voor deze functie?

 • Sterke analytische achtergrond, maar zeker ook een doener;
 • Je bent een lead en laat dit zien naar je collega’s en bent communicatief (v)aardig;
 • Je bent een ervaren ingenieur met een conceptuele mindset;
 • Je bent ondernemend van aard en draagt op positieve wijze bij aan de bedrijfscultuur;
 • Je bent energiek, enthousiast, leergierig, denkt en in mogelijkheden;

Aantal uren / dagen per week?

Wij zijn op zoek naar een collega m/v voor 32 tot 40 uur per week.

Wat bieden wij?

 • Een prettige en dynamische werksfeer binnen een hecht bedrijf.
 • Veel ruimte voor initiatief, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling en creativiteit.
 • Kunnen werken met een grote diversiteit aan projecten en in multidisciplinaire teams.

Solliciteer

Kan je niet wachten om te beginnen? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar het mailadres career@pezygroup.recruitee.com. Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marieke van Well; per mail of telefonisch via 030 635 4850.

 

 1. Solliciteer: Heb je gesolliciteerd? Leuk! We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 2. Eerste gesprek: Je komt  bij ons op gesprek zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.
 3. Tweede gesprek: Je komt nog een keer bij ons op gesprek omdat we graag willen dat andere collega’s je ook kunnen leren kennen. Ook gaan we in dit gesprek na of je de expertise hebt die we zoeken en of je in het team past.
 4. Job offer: We doen je een aanbod en nodigen je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek zodat je antwoord krijgt op de vragen die je nog over zijn.
 5. In dienst: Welkom bij Pezy Group!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.