Publicaties

De laatste ontwikkelingen bij Pezy Group

Benchmark research the Bluehour

Om beter inzicht te krijgen welke factoren bepalend zijn om zo efficiënt en succesvol mogelijk te innoveren, zijn we in samenwerking met The Blue Hour in najaar 2020 gestart met een benchmarkonderzoek.

Op basis van dit onderzoek hebben wij een aantal interessante inzichten opgedaan. Bijvoorbeeld waar de knelpunten op het gebied van productinnovatie liggen. We lichten in deze blog een aantal uitkomsten toe die ook voor uw organisatie kunnen bijdragen aan succesvol innoveren.

 

Lees meer

Werken bij Pezy Group

Showcase Hable

Hable One outside

Hable was op zoek naar een partner die hen kon helpen het toestel op de markt te brengen. Hiervoor was specifieke expertise in productontwikkeling en fabricage van de hardware nodig. Pezy Group had de juiste ervaring met werktuigbouwkunde, kunststofontwerp, particuliere verkaveling en het op de markt brengen van producten. Dit was een goede match, aangezien het doel was om het toestel zo snel mogelijk op de markt te brengen.

Lees meer

Blog Hable

Hable en Pezy Group hebben samen een brailletoetsenbord annex controller voor een smartphone of tablet ontwikkeld. In deze blog lees je meer over de motivatie, missie en doelen van Hable en de samenwerking met Pezy Group.

Lees meer

Hable one

Pezy Moldflow team

Moldflow adviser

Pezy Group heeft een Moldflow®-team dat simulaties uitvoert om de maakbaarheid van kunststof onderdelen te controleren. In dit artikel geven we een inleiding over hoe Moldflow® een handig hulpmiddel kan zijn in het ontwikkelproces.

Lees hier verder

PolyCE interview

Onze collega’s Joop Onnekink, Jan-Paul van der Voet en Thijs Feenstra vertellen je alles over het PolyCE-project: wat het project inhoudt, Pezy’s bijdrage eraan, hoe we de richtlijnen zelf gaan implementeren en hoe we onze klanten kunnen ondersteunen in de transitie naar een duurzamer productportfolio.

 

Lees hier verder

Circular Product Development Pezy Group

Blog over time to market

Braster Tester en App

Tijdens een ontwikkelingsproces strijden de componenten tijd en geld constant om prioriteit. Beiden hebben een
grote impact op de kwaliteit van het product. Aan de kwaliteit van een product kan echter niet getornd worden in product
ontwikkeling, aangezien dit op een later tijdstip altijd tot negatieve gevolgen leidt. Maar is het ook mogelijk om de
time-to-market te verkorten, zonder dat de kosten enorm stijgen? Dit is zeker mogelijk.

 

Lees hier verder

Top