Publicaties

Benieuwd naar onderwerpen zoals CAD, smart products en meer?

PolyCE interview

Onze collega’s Joop Onnekink, Jan-Paul van der Voet en Thijs Feenstra vertellen je alles over het PolyCE-project: wat het project inhoudt, Pezy’s bijdrage eraan, hoe we de richtlijnen zelf gaan implementeren en hoe we onze klanten kunnen ondersteunen in de transitie naar een duurzamer productportfolio.

 

Lees hier verder

Circulaire Richtlijnen

De experts van het PolyCE consortium delen de nieuwste richtlijnen over circulaire inzichten.

 

Lees hier verder

Blog over time to market

Tijdens een ontwikkelingsproces strijden de componenten tijd en geld constant om prioriteit. Beiden hebben een
grote impact op de kwaliteit van het product. Aan de kwaliteit van een product kan echter niet getornd worden in product
ontwikkeling, aangezien dit op een later tijdstip altijd tot negatieve gevolgen leidt. Maar is het ook mogelijk om de
time-to-market te verkorten, zonder dat de kosten enorm stijgen? Dit is zeker mogelijk.

 

Lees hier verder

Braster Tester en App

Publicatie over computer-aided-design

View of Smart Fluid Measurement System

CAD heeft in de afgelopen decennia voor een versnelling gezorgd in productontwikkeling. Ontwerpen in 3 dimensies is nu veelal de norm maar de technische mogelijkheden gaan in de nabije toekomst nog verder. Met wat slimme trucs kunnen we echter nu al een stap maken in slimmer CAD gebruik met als gevolg een betere kwaliteit en snellere doorlooptijd.

Nieuwsgierig naar hoe jullie CAD het meest effectief kunnen inzetten?

 

Lees hier verder

Publicatie over smart products

Onze specialisten delen de vijf belangrijkste mijlpalen op weg naar een succesvolle connected en IoT product lancering!

Pezy Group heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van smart producten. Deze vereisen logica, geïntegreerde sensoren en kunnen worden verbonden met andere apparaten en internet. Hoe breng je je product van idee naar een succesvolle marktintroductie, waarbij technische haalbaarheid, wenselijkheid en levensvatbaarheid altijd in balans zijn? Onze specialisten begeleiden u door de elektronische kant van het ontwikkelen van een Smart-product!

 

Lees hier verder

Benchmark onderzoek

Werken bij

Organisaties die hun eigen producten ontwikkelen zijn meer en meer aan het innoveren. Hoewel er druk ontstaat door onder andere de opkomst van snelle scale-ups en een veranderende klantbehoefte, ziet Pezy Group genoeg kansen op het gebied van productinnovatie voor deze organisaties. Om beter inzicht te krijgen welke factoren bepalend zijn om zo effici├źnt en succesvol mogelijk te innoveren, zijn we in gestart met een grootschalig benchmarkonderzoek. Benieuwd naar de belangrijkste inzichten over productinnovatie?

 

Lees hier verder

Top