Publicaties

De laatste ontwikkelingen bij Pezy Group

VIA2020

Wat is de uitstraling van gerecycled materialen op hoogglans of textuurvlakken? Kunnen we een 2K oplossing toepassen op basis van gerecycled plastics? Dergelijke vragen kunnen maar op één manier beantwoord worden. Testen en leren. En dat is precies wat we doen, om zeker te weten dat het product voldoet aan uw verwachtingen en die van de gebruiker.

Lees meer

Showcase Hable

Hable was op zoek naar een partner om hen te helpen de Hable One, een slim toetsenbord voor mensen met een visuele beperking, op de markt te brengen. Dit vereiste specifieke expertise in productontwikkeling en productie van de hardware. Pezy Group heeft de juiste ervaring in werktuigbouwkunde, kunststofontwerp, private onderverdeling en het op de markt brengen van producten. Aangezien het doel was om het apparaat zo snel mogelijk op de markt te brengen, was de samenwerking een goede match.

Lees meer

Blog Hable

Hable en Pezy Group hebben samen een brailletoetsenbord annex controller voor een smartphone of tablet ontwikkeld. In deze blog lees je meer over de motivatie, missie en doelen van Hable en de samenwerking met Pezy Group.

Lees meer

Pezy Moldflow team

Pezy Group heeft een Moldflow®-team dat simulaties uitvoert om de maakbaarheid van kunststof onderdelen te controleren. In dit artikel geven we een inleiding over hoe Moldflow® een handig hulpmiddel kan zijn in het ontwikkelproces.

Lees hier verder

PolyCE interview

Onze collega’s Joop Onnekink, Jan-Paul van der Voet en Thijs Feenstra zullen u alles vertellen over het PolyCE project: wat het project inhoudt, wat Pezy’s bijdrage eraan is, hoe wij zelf de richtlijnen implementeren en hoe wij onze klanten kunnen ondersteunen in de transitie naar een duurzamer productportfolio.

 

Lees hier verder

Blog over time to market

Tijdens een ontwikkelingsproces is het altijd een strijd tussen tijd en geld, welke van de twee voorrang krijgt. Beide hebben ze een grote invloed op de kwaliteit van een product. Deze afweging mag er echter niet toe leiden dat de kwaliteit achteruit gaat. In feite leidt dit op lange termijn alleen tot negatieve gevolgen. Maar wij weten dat het mogelijk is om de time-to-market te verkorten zonder een enorme stijging van de kosten.

 

Lees hier verder

Top