MENU

Ontwerpbureau Pezy Group

Pezy Group versnelt innovatie en helpt u met het creëren van nieuwe producten; Van eerste idee tot productievrijgave.

Door een multidisciplinaire aanpak van het ontwerpproces is Pezy Group in staat om innovatie systematisch te versnellen en aansprekende producten te creëren die nieuw zijn in hun soort. Alle benodigde theoretische en praktische middelen, waaronder een eigen matrijzenmakerij en spuitgietmachine, zijn vanuit vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Houten en Singapore in eigen huis aanwezig.

Ontwerpproces

Pezy Group is in staat creatieve oplossingen te bedenken en deze tot een robuust ontwerp te ontwikkelen door onzekerheden in het ontwerpproces gestructureerd weg te nemen. Pezy Group heeft daarvoor een uniek proces ontwikkeld; van goed idee naar succesvolle business in 5 stappen. Klik hier voor meer informatie.

Pezy Group

Van eerste schets tot productievrijgave met één partner

Start-ups, MKB & Multinationals

Sinds de oprichting in 1995 heeft Pezy Group voor honderden bedrijven producten ontworpen, zowel multinationals, mkb’ers als start-ups. Vaak zijn dit wat complexere producten of producten die nieuw zijn in hun soort. De ruim 400 voortgekomen patenten zijn hiervan een mooi bewijs! Een aantal van deze producten vindt u hier.

Duurzaam ontwerp

In 2009 is Pezy Group als eerste ontwerpbureau van de wereld cradle to cradle gecertificeerd. Sindsdien loopt Pezy Group voorop met kennis over de toepassing van bioplastic en recyclebare materialen en heeft het bedrijf aan de wieg gestaan van vele duurzame projecten.

Gezocht: Goede ideeën

Heeft u een goed idee en bent u zoek naar een ontwerpbureau voor ondersteuning in ontwerp, ontwikkeling en realisatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te te nemen. Met vier vestigingen in Nederland is er altijd wel een kantoor bij u in de buurt.

Contact