Welkom bij Pezy Group

We make it work!

De Kunststoffenbeurs

Pezy Group is een van Europa’s grootste productontwikkelaars en werkt voor multinationals, gevestigde MKB-bedrijven, en start-ups. We zijn gevestigd in Nederland en bedienen klanten in heel Europa. Pezy Group werkt al meer dan 25 jaar aan innovatie en we werken met een solide netwerk van leveranciers in tooling en productie.

Pezy Group biedt full-service productontwikkeling met een team van specialisten in design, engineering, elektronica en industrialisatie. Met onze in-house faciliteiten voor het creëren van fysieke concepten, demonstrators en kleine productieseries kunnen we de kloof tussen ideeën en lopende productie overbruggen. Onze drive is om innovatie te versnellen en risico’s te verminderen door werkende kwaliteitsproducten te leveren.

Meer weten over (circulaire) productonwikkeling?

Neem contact op

Download de circulaire richtlijnen

Het ontwikkelen van circulaire kennis en ervaring in de toepassing van kunststoffen is sinds 2009 een drijvende kracht binnen onze organisatie. Door demonstrators te bouwen, materialen te testen en pragmatische benaderingen toe te passen, laten we continu zien dat we succesvol zijn voor klanten bij het realiseren van circulaire producten.

Dit is de reden dat Pezy Group gevraagd is om deel te nemen aan het PolyCE consortium. Begin dit jaar deelden wij, na jaren van onderzoek, de nieuwste richtlijnen over circulaire inzichten.

Lees meer

PolyCE interview

Onze collega’s Joop Onnekink, Jan-Paul van der Voet en Thijs Feenstra vertellen je alles over het PolyCE-project: wat het project inhoudt, Pezy’s bijdrage eraan, hoe we de richtlijnen zelf gaan implementeren en hoe we onze klanten kunnen ondersteunen in de transitie naar een duurzamer productportfolio.

Lees meer

Top