Wireless Value
sensor range

Smart en duurzaam ontwerp van 'R-plastic'

Hoogwaardig hergebruik

Modulair en circulair in één

Het Drentse Wireless Value is de expert op het gebied van radio antenne technologie en meetdata verwerking. Deze draadloze technologie leveren ze aan de industrie, tech-bedrijven, fabrieken, telers en laboratoria. Meetresultaten zijn realtime inzichtelijk en vanaf elke locatie in te zien via je mobiel of computer. De vraag? Het product portfolio terugbrengen naar vier basismodellen waarmee een reeks aan uitvoeringen geleverd kan worden. Het resultaat: een slimme range met een herkenbaar eigen ontwerp gemaakt van gerecyclede kunststoffen.

Wij ontwikkelden dit multifunctionele ontwerp door meerdere functies te integreren in één ontwerp dat gemaakt is van post-consumer gerecycled kunststof. Dit materiaal beïnvloed de meting van de diversiteit aan gebruikte sensoren niet en voldoet volledig aan circulaire ontwerp principes. Deze behuizingen zijn daarmee net zo hoogwaardig als voorgaande behuizingen van virgin (nieuw) kunststof. In het ontwerp zijn zowel de Design For Recycling als Design From Recycling principes toegepast.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een circulair product?

Ook circulair ontwikkelen?

Bas Visser

CEO Wireless Value

Een van de redenen om met Pezy Group samen te gaan werken was de mogelijkheid om naast ontwikkeling ook onze kleine series te produceren. Best prettig, zo lag alles bij één partij. We kregen zo een stuk zekerheid, het design is goed, het product werkt en de productie verloopt soepel. We zijn ontzorgt en het informele contact waardeer ik enorm in de medewerkers van Pezy Group.

Wireless Value Bart Visser

Wireless Value all models

Top