MENU

Teamleider productontwikkeling Pezy Group Eindhoven


Wij zoeken een gedreven en ervaren team- en projectleider die een achtergrond heeft als industrieel productontwikkelaar. Wil jij samen met ons team wereldbekende, betekenisvolle en goed ontworpen consumentenproducten ontwikkelen? Dan zou deze functie een prachtige vervolgstap in je carrière kunnen zijn!

Wat ga je doen in Eindhoven?

Ons kantoor in Eindhoven krijgt vanuit zowel binnen- als buitenland steeds meer aanvragen voor mooie productontwikkelprojecten van de grote merken in de wereld. Ook zijn er veel regionale MKB-bedrijven en startups die veelbelovende ideeën hebben en die graag een beroep doen op onze creativiteit en professionaliteit.

 •  Je overlegt met onze opdrachtgevers over hun ideeën en verwachtingen en je zorgt er samen met het team voor dat deze worden omgezet naar aantrekkelijke, technisch haalbare en commercieel succesvolle productontwerpen.
 • Je geeft leiding aan een tiental hoogopgeleide professionals en werkt samen met de mensen in onze andere vestigingen (Groningen, Amsterdam, Houten en Singapore) en met onze partners.
 • Je wordt verantwoordelijk voor tevreden klanten, tevreden collega’s en een gezonde winst.

Wat je meebrengt

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding Werktuigbouwkunde of Industrieel Ontwerpen en je hebt je werkervaring opgedaan in de wereld van productontwikkeling.
 • Naast minimaal vijf jaar relevante ervaring en (project)leidinggevende capaciteiten beschik je over coachende kwaliteiten om het team in Eindhoven naar een hoger plan te tillen.
 • Je bent een besluitvaardige, enthousiasmerende doorzetter met een gezonde dosis overtuigingskracht en humor. Een echte kartrekker, die gecreëerde verwachtingen waarmaakt.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.

Wat wij jou bieden

De vacature biedt meer dan alleen een geweldige uitdaging bij een gerenommeerd ontwerpbureau. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden werk je dagelijks samen met klanten en collega’s die met volle overgave werken aan het ontwikkelen van innovatieve producten die tot aansprekende resultaten in de markt leiden. Voor ons is dit ‘a great place to work’ en wij bieden jou een kern-rol aan om dit verder vorm te geven en uit te bouwen. Wat we verder aanbieden:

 • Veel ruimte voor initiatief, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling
 • Aanzienlijke verbreding en verdieping van je vakkennis
 • Vergroting van je netwerk bij mooie (internationale) opdrachtgevers in diverse branches
 • Inspiratie-avonden, personeelsuitjes en een werkomgeving waarin de menselijke maat zichtbaar is

Nog vragen?

Wil je eerst meer over de functie weten voordat je besluit te solliciteren? Bel dan Jelle Wijbrandi. Hij is als teamleider in Groningen één van je toekomstige collega’s en kan precies vertellen wat er van je verwacht wordt en hoe je werkdagen eruit zullen zien. Je kan Jelle bereiken op 06 – 48 26 7000 en/of j.wijbrandi@pezygroup.com.

Solliciteren naar de vacature van Teamleider in Eindhoven?

Graag! Als jouw profiel goed aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en motivatie. Je kunt dit sturen aan Joyce Fuld via het onderstaande formulier. Zij is telefonisch te bereiken op  06 -13 266 466. Je kunt er op rekenen dat je binnen een week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Apply for this job

Career - Application
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Sending