MENU

Senior Product Developer


Pezy Group. Ooit begonnen als studentenbedrijf, nu een toonaangevend bedrijf in Nederland op het gebied van productontwikkeling. Al sinds onze oprichting in 1995 hebben we maar één doel voor ogen en dat is samen met onze klanten de nieuwste consumentenproducten ontwikkelen waarbij passie, meesterschap en daadkracht centraal staan. Een plek waar gepassioneerde vakmensen samenwerken om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Een aantal producten waar we trots op zijn om aan meegewerkt te hebben, staan hieronder afgebeeld;

Pezy Group wil een topwerkgever zijn waar vakkennis, de menselijke maat en vriendschap zichtbaar is. Naast de gezamenlijke fascinatie voor ons vakgebied en complexe vraagstukken, vinden we authenticiteit en fijn samenwerken minstens zo belangrijk om tot een succesvol resultaat te komen.

In verband met uitbreiding en verdere ontwikkeling van onze ambities zijn wij altijd op zoek naar een:

Senior Product Developer

Locatie Amsterdam, Eindhoven, Groningen & Houten

Ben jij een ervaren industrieel ontwerper of productontwikkelaar en werk je graag samen met gepassioneerde collega’s aan uitdagende en afwisselende ontwikkelprojecten?  En wil je werken in een omgeving waar vriendschap zichtbaar is en waar informaliteit en vrijheid voorop staan? Dan is de functie van Senior Product Developer bij Pezy Group écht iets voor jou!

Wat doe je vooral in jouw nieuwe functie?

Als Senior Product Developer…

 • Ontwikkel je concepten en toont functies aan door middel van marktproposities en functionele demonstrators. Je vertaalt deze concepten vervolgens naar producten die in kleine series of in massa gemaakt kunnen worden;
 • Leid je (deel)projecten en werk je samen met een team van constructeurs, ontwikkelaars en manufacturers, zowel intern als extern;
 • Voer je kleine projecten zelfstandig uit;
 • Zet je klantvragen om naar een projectplan en zet hierbij de opdrachtomschrijving helder uiteen in deliverables, kostenraming en planning;
 • Besteed je eventuele deelopdrachten, diensten en/of goederen uit aan een externe partij;
 • Ben je verantwoordelijk voor het voeren van een projectadministratie om de voortgang te kunnen bewaken, tijdig afwijkingen te signaleren en corrigerende maatregelen te (laten) nemen of voor te stellen.

Aantal uren / dagen per week?

Wij zijn op zoek naar een collega (M/V) voor minstens 36 uur in de week, verdeeld over vijf dagen.

Welke ervaring en opleiding vinden wij belangrijk voor deze functie?

 • Je hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van (complexe) mechanische oplossingen, al dan niet in kunststof;
 • Je hebt affiniteit met consumentenproducten, B2C, B2B
 • Je bent gesprekspartner m.b.t. meerdere disciplines (mechanica, elektronica, informatica);
 • Je hebt kennis van, en ervaring met relevante ontwikkeltools (bij voorkeur Creo en/of SolidWorks);
 • Je hebt een HBO of WO diploma op het gebied van werktuigbouwkunde, industrieel ontwerpen of soortgelijk (IO, IPO, WTB);
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als productontwikkelaar;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Een leuke en dynamische werksfeer binnen een hecht bedrijf;
 • Veel ruimte voor initiatief, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een werkomgeving met ruimte voor technische ontwikkeling en creativiteit;
 • Samenwerken in een bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en collega’s met een brede horizon en een open mind.

Solliciteer

Kan je niet wachten om te beginnen? Verstuur dan je sollicitatie naar het mailadres career@pezygroup.recruitee.com. Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marieke van Well per mail.

 1. Solliciteer: Heb je gesolliciteerd? Fijn! We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 2. Eerste gesprek: Je komt bij ons op gesprek zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.
 3. Tweede gesprek: Je komt nog een keer bij ons op gesprek omdat we graag willen dat andere collega’s je ook kunnen leren kennen. Ook gaan we in dit gesprek na of je de expertise hebt die we zoeken en of je in het team past.
 4. Job offer: We doen je een aanbod en nodigen je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek zodat je antwoord krijgt op de vragen die je nog over zijn.
 5. In dienst: Welkom bij Pezy Group!