MENU

HR Adviseur


Ben jij van nature een ondernemend persoon met gevoel voor mensen? En lijkt het je leuk om samen met collega’s een HR-beleid te professionaliseren en nieuw talent te werven? Dan is deze functie bij Pezy Group in Houten echt is voor jou!

Pezy Group?

De Philips Senseo, koffers van Samsonite en het Heineken Tapvat; iedereen kent ze. Waar de meeste mensen echter niet bij nadenken is de vraag ‘wie heeft dit product eigenlijk ontworpen?’ Wij kunnen je verklappen; In de praktijk kunnen de grote bedrijven veel zaken met betrekking tot productontwikkeling zelf, maar maken vaak ook gebruik van expertise van buitenaf. Expertise van Pezy Group bijvoorbeeld.

Pezy Group is een ontwerpbureau met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Houten (HQ). Het bedrijf wordt gedreven door ruim honderd creatieve specialisten met een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten. Binnen West-Europa is Pezy Group één van de grootste en meest gerenommeerde spelers in haar vakgebied.

Pezy Group wil een topwerkgever zijn waar vakkennis, de menselijke maat en vriendschap zichtbaar is. Naast de gezamenlijke fascinatie voor hun vakgebied en complexe vraagstukken, vinden ze authenticiteit en fijn samenwerken minstens zo belangrijk om tot een succesvol resultaat te komen.

Jouw uitdaging:

Je zal je vast afvragen: Waarom een professionalisering van het HR-beleid? De aanleiding daarvoor is als volgt: Tot 2016 was Pezy Group een holding organisatie met vijf dochterbedrijven die er elk hun eigen arbeidsvoorwaarden en regelingen op nahielden. In de afgelopen twee jaar zijn deze dochterbedrijven echter volledig geïntegreerd in het Pezy Group merk, zowel aan de buiten- als binnenzijde van de organisatie. We hoeven je vast niet uit te leggen dat dit ook op HR-gebied een flinke uitdaging is geweest. Inmiddels zijn de meeste uitdagingen op dit gebied afgerond maar met name in de vastlegging van het nieuwe beleid én de communicatie daarover wil de HR-Manager van Pezy Group nog een stap maken. Daarvoor is zij op zoek naar een rechterhand, iemand die haar op dit gebied veel werk uit handen kan nemen.
Daarnaast heeft het management Pezy Group een ambitieuze groeidoelstelling geformuleerd. In combinatie met een krappe arbeidsmarkt van hoog opgeleid technisch personeel ligt ook hier voor jou een mooie uitdaging. Ervaring met recruitment is voor deze functie dus een vereiste.

Wat doe je vooral in jouw nieuwe functie?

 • Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van het organisatiebrede HR-beleid;
 • Je ondersteunt bij het opzetten van verschillende HR KPI’s;
 • Je helpt mee in het ontwerpen van bedrijfspolicies en schrijft een personeelshandboek;
 • Je ondersteunt bij recruitment en beheert de carrière-mailbox;
 • Je benadert actief potentiële kandidaten.

 Welke ervaring en opleiding vindt Pezy Group belangrijk voor deze functie?

 • Je functioneert op een WO werk- en denkniveau en hebt een studie arbeidsrecht afgerond;
 • Je bent van nature nieuwsgierig, ondernemend en vindingrijk;
 • Je bent ambitieus en in staat om zelfstandig te werken;
 • Je vindt het leuk om regelingen en policies te schrijven en je ziet het als een uitdaging om teksten zo helder en eenvoudig mogelijk te verwoorden;
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, in woord en schrift.

Soort aanstelling / Aantal uren / dagen per week?

Pezy Group is op zoek naar een collega voor 32 tot 40 uur per week. In eerste instantie betreft deze vacature een tijdelijke aanstelling van 6 tot maximaal 12 maanden. In verband met de groei en ambitie is het echter mogelijk dat het dienstverband na 12 maanden toch wordt verlengd.

 Wat biedt Pezy Group?

 • Een prettige en dynamische werksfeer binnen een hecht bedrijf;
 • Veel ruimte voor initiatief, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling en creativiteit.

Solliciteer

Kan je niet wachten om te beginnen? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar het mailadres career@pezygroup.com. Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marieke van Well; per mail of telefonisch via 030 635 4850.

 

 1. Solliciteer: Heb je gesolliciteerd? Leuk! We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 2. Eerste gesprek: Je komt  bij ons op gesprek zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.
 3. Tweede gesprek: Je komt nog een keer bij ons op gesprek omdat we graag willen dat andere collega’s je ook kunnen leren kennen. Ook gaan we in dit gesprek na of je de expertise hebt die we zoeken en of je in het team past.
 4. Job offer: We doen je een aanbod en nodigen je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek zodat je antwoord krijgt op de vragen die je nog over zijn.
 5. In dienst: Welkom bij Pezy Group!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.